Omleta cu sunca si marar

de Merisor in Mancare copii, 12 Mai 2014 | 4274 vizualizari

 

Mi-a facut Irina pofta de omleta cu sunca, cu reteta postata in concurs, asa ca am preparat la multicooker o omleta pufoasa si satioasa.
Multumesc, Iri, pentru inspiratie!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 30 gr mozzarella rasa
  • cateva felii de sunca presata
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura gris
  • 1 varf lingurita sare
  • 2 fire marar
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu sunca si marar:

Ungem vasul multicookerului cu uleiul de masline si asezam feliile de sunca in el.

Conectam aparatul la sursa de curent si setam programul Boil pentru 10 minute.

Intr-un bol, batem cele 3 oua cu putina sare, adaugam laptele, grisul, mozzarella si mararul tocat si turnam compozitia peste sunca presata cand aceasta incepe sa se rumeneasca.

Inchidem capacul vasului si asteptam expirarea timpului.

Eu obisnuiesc sa adaug lapte sau apa minerala in omleta pentru ca iese mai pufoasa si mai multa :D

De data aceasta am adaugat si o lingura de gris, asa am invatat eu cand stateam la camin si eram de serviciu la cantina, asta in timpul liceului.

Am intors omleta si pe partea cealalta cu 5 minute inainte de a expira timpul, pentru ca multicookerul nu rumeneste bine preparatele deasupra. Asta nu inseamna ca nu sunt coapte, dar nu se obtine culoarea aceea rumena ca in cuptor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sunca si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Anett 1

12.05.2014, 15:27

hmmm ce bun!

JulyCris 1

12.05.2014, 17:43

Bun,bun!

- Andreea - 1

13.05.2014, 16:10

Tare buna

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gris cu lapte la Multicooker